Planera in viktiga möten

Kalender 2016

Visst är det bra att planera in viktiga möten och har dessa nedskrivna i någon form för att inte glömma bort dessa. Det sista man vill göra är att glömma dessa och missa något viktigt.

Många planerar i sina datorer och i sina smarta telefoner, men sitter man dagligen på ett kontor så kan det vara skönt att får skriva ner viktiga möten eller annat i en kalender som man antingen ha liggandes på skrivbordet eller kanske en stor planeringskalender som man har uppsatt. Det gäller att ha framförhållning så läser du detta i slutet av 2015 så är det absolut dags köpa en kalender 2016 ganska omgående så att man kan börja skriva in viktiga händelser redan i förväg. Ju tidigare man köper nästa års kalender desto bättre.

Det kan också finnas en fördel om man sitter många tillsammans och håller på att planera inför nästa år att någon för in det man kommer överens om i en stor kalender som alla kan gå och titta på och fylla i allt eftersom det kommer till fler datum och andra viktiga möten som en avdelning bör få vetskap om. Den lilla fickkalendern har man mest för eget bruk och egna komihåg medans de stora väggkalendrarna sitter uppe för hela kontoret.

Ibland kan det vara svårt att hitta på någon universallösning som fungerar för alla och då tror vi att en gemensam kalender kan vara en lösning. Och visst kan det vara skönt i en digital tidsålder kunna skriva ner viktiga saker på papper.

Comments are closed.